Reihenhaus Verkauf Zalaegerszeg - Zalaegerszeg, eladó sorház

100 m2Wohnfläche 3 + 1 Zimmer
73 000 000 HUFKaufpreis
368509ID nummer
Weitere Informationen

300 m2 Grundstück

Hof Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

20 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

voller Komfort Komfort

Eigene Garage Parkplatz

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1994 Baujahr

West Orientierung

Rendezett, csendes környéken vált eladóvá egy esztétikus, folyamatosan karbantartott, jó állapotú, kétszintes sorházi ingatlan, 300 m2-es saját használatú kerttel, garázzsal.
A garázs a ház mellett helyezkedik el, közvetlen bejárattal a lakótérbe.

Az 1994-ben épült 4 lakásos téglaépítésű sorház gáz cirkó fűtésű lakóingatlanának alsó szintjén praktikus módon a tágas nappalihoz kapcsolódik a konyha-étkező, és így egy kellemes, nagy volumenű élettér áll a lakók rendelkezésre.
A nappaliba pár éve egy elegáns cserépkályha került beépítésre, mely önállóan is képes befűteni az egész házat. Valamint a földszinten találunk még egy félszobát, egy kamrát/tárolót, egy előszobát, amelyből egy tágas, zuhanyzóval, káddal felszerelt fürdőszoba nyílik, valamint egy külön helyiségben lévő toalettet.

A napfényes, nyugati tájolású nappaliból nyílik a több, mint 22 m2-es terasz és a zöld, fűvel, fákkal tarkított, kíváncsi szemek elől elzárt, 300 m2-es udvar.

Az emeleten 3 szoba, egy nagyméretű beépített szekrény, egy ablakkal ellátott fürdőszoba és egy külön bejáratú mellékhelyiség lett kialakítva.
Itt a tetőtérnek köszönhetően a hasznos bruttó ( 73 m2) alapterület jócskán meghaladja a nettó ( 51 m2) méretet.

Fűtése gáz-cirkó fűtés, mely az alsó szinten padlófűtéssel kombinált, az emeleten pedig lapradiátorok, valamint egy cserépkályha adja a meleget. Az ingatlanban hűtő-fűtő klímaberendezés biztosítja a nyári hónapokban a kedvező hőmérsékletet a földszinten és az emeleten egyaránt. Ablakai kétrétegűek, fekvése kedvező, kelet-nyugati tájolású.

A lakóingatlanhoz tartozik egy 22 m2-es aknás garázs is, mely az előkerten keresztül közelíthető meg, s a házba közvetlen bejutást biztosít.

Megtekintési időpontért keressen bizalommal!
Juhász Judit

Juhász Judit
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-883- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien